Преминете към основното съдържание

Пролетно-летните тенденции при слънчевите очила за 2017

Добавете актуален модел, за да стартирате новия сезон с тренди визия
Dolce&Gabbana/Byblos/Chanel
Dolce&Gabbana/Byblos/Chanel © IMaxTree

Безспорно един от най-обичаните летни аксесоари са слънчевите очила. Бихме ги нарекли още и необходимост, освен стилно допълнение, защото те най-добре могат да предпазят очите ни от вредните слънчеви лъчи. Както всеки аксесоар, слънчевите очила също имат за цел да придадат цялостна завършеност на визията. А, когато модата и красотата се съберат, те дават винаги впечатляващ резултат. Винаги свързваме пролетно-летния сезон с много цвят и настроение. Затова вдъхновението от грима и пъстрите цветове в палитрите с козметика се внедряват в задължителния аксесоар за лято 2017.

Ето и кои модели ще бъдат тотален хит през този сезон:

Цветни

Всяка година цветните слъчеви очила присъстват като тренд в колекциите за пролет-лято на големите имена в модната индустрия. Тази година предпочитаната форма ще бъде овалната, с прозрачни цветни стъкла, създаващи усещане за нежност и лятно настроение.

Огледални

Да се избере правилната форма на очилата е голямо предизвикателство. Един от "must have" за този сезон, независимо от формата и цвета на слънчевите ви очила, трябва да бъдат с огледални стъкла. "Скрийте" погледа си и бъдете в крак с модните тенденции.

Обемни

Една тенденция, която успя да се завърне през 2017. Подновени и усъвършенствани, обемните очила и очилата тип маска ще бъдат едни от любимите модели за този сезон. Тази година те се открояват с драматичност, натруфеност и цветове, които варират от полупрозрачно пастелно розово и жълто, до огледално черно и преливащо сиво.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser