Преминете към основното съдържание

Пролетта е тук и е време да обновим гардероба си

Галерия

Приберете палтата и дебелите дрехи. Дългоочакваното пролетно слънце вече ни радва, а с него дойде време да извадим по-леките дрехи в приятни цветове. Вече можем да правим дълги разходки, да спортуваме на открито и да прекарваме часове в приятни приказки с приятели на терасата на любимото си заведение. Пролетта е символ на новия живот и, разбираемо, точно в този сезон избираме да обновим гардероба си. И за да се не налага да губим време в дълго и изтощително обикаляне на магазини, на помощ ни идва eMAG със специална селекция в тяхната Fashion New In кампания, активна на платформата. Няма нужда да чакате ред пред пробните на моловете – всичко избрано от вас, пристига бързо и лесно у дома, където можете на спокойствие да пробвате. Продуктите, които не са ви по мярка, или прецените, че не са това, което търсите, можете да върнете лесно и безплатно в рамките на 30 дни. Имате множество опции за плащане, а доставката ще бъде направена до посочен от вас адрес или може да вземете поръчката си от един от трите шоурума на eMAG. И всичко това ви спестява време и пари.

А за да се радвате истински на слънцето, получавате 15% ваучер за отстъпка на дамски и мъжки слънчеви очила, предлагани от eMAG до 04.04.2022.

Предлагаме ви селекция от продукти, с които настроението ви ще стане още по-пролетно, а визията – свежа и модерна.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser