Преминете към основното съдържание

Пролетта е тук с TOMMYXZENDAYA

Да надникнем зад кулисите на колаборацията между иконичния американски дизайнер Томи Хилфигър и вдъхновяващата Зендая
© Архив на марката

Със скромните си 22 години Зендая е световноизвестна певица, актриса, продуцент и модна икона. Нейната ярка индивидуалност я утвърди като гласа на съвременните смели жени, с ясна визия за настоящето. Това е причината за съвместната колекция с Томи Хилфигър, американският дизайнер, който винаги е усещал пулса на всяко ново поколение.

За първата си среща с него Зендая носи множество вдъхновения от емблеми на 70-те и 80-те - жени със силен характер и разпознаваем моден почерк, както и идеи за посоката на развитие, която отразява нейния стил в характерното ДНК на бранда.

© Архив на марката

„Научих за това, какво наистина е необходимо, за да се направи една дреха. Дори нещо толкова просто като обикновен бял тишърт отнема много повече време, хора и енергия, отколкото си мислиш, и всяко нещо е от решаващо значение.“ Зендая

Резултатът е първата колекция TOMMYXZENDAYA, зад която стои усилена работа. От създаването на отправна точка с вдъхновения през скиците до избора на цветове, материи и пилотните модели. Това, което отличава колекцията на пролетния моден небосклон, е съчетанието между уникалното чувство за стил на Зендая и класическия американски стил на Tommy Hilfiger.

Колекцията е с широк диапазон, от облекла и аксесоари до бански костюми и бельо и вече е достъпна за всички български фенове в магазина на Tommy Hilfiger в Paradise Center.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser