Преминете към основното съдържание

Пролетта комбинира цветовете на маникюра и на аксесоарите ни

Колекция КАЛЕЙДОСКОП предлага най-ярките и модерни цветове за маникюра и педикюра за пролет-лято 2017
SNB Professional представя колекция КАЛЕЙДОСКОП, която включва изкушаващи ярки цветове лак за нокти и гелак за пролетта и лятото на 2017-та.
SNB Professional представя колекция КАЛЕЙДОСКОП, която включва изкушаващи ярки цветове лак за нокти и гелак за пролетта и лятото на 2017-та. © ImaxTree, PR

Цветовете за пролет-лято 2017 са ярки и напомнят за 80-те и 90-те. В този дух е и колекцията на SNB Professional за пролет-лято 2017, която представа лакове в изкушаващи пролетни цветове.

Първите слънчеви лъчи направиха място вече на пролетните нови нюанси, които носят и нови емоции. Именно тях бленуваме – силни, наситени и необуздани. В такива цветове „обличаме“ и маникюра и педикюра си. Името на колекцията на SNB Professional е КАЛЕЙДОСКОП, което прекрасно разкрива концепцията й. Новите шест цвята лак и гелак от колекцията са отново с чудесни български имена: ВЕНЦИСЛАВ, ЗОЯ, ГЕРГАНА, ДИЛЯНА, СИМЕОН и ТАТЯНА. Така изглежда цветният калейдоскоп на новия сезон.

© ImaxTree

Една от тенденциите е да комбинирате контрастни цветове на лака за нокти и на чантата например. Това съчетание носи нова енергия на визията и ви отличава с лекота. На подиума се откроиха интересни подобни комбинации, като дори комбинацията от няколко ярки цвята върху маникюра едновременно също изглеждаше доста балансирана и свежа.

Лаковете в колекция Калейдоскоп са с чудесни български имена: ВЕНЦИСЛАВ, ЗОЯ, ГЕРГАНА, ДИЛЯНА, СИМЕОН и ТАТЯНА.

Вижте в галерията новите цветове от колекцията КАЛЕЙДОСКОП и интересните истории, които носят.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser