Преминете към основното съдържание

Първа снимка в Instagram: Джей Ло и Бен Афлек се появиха на парти на Леа Ремини

Феновете следят развитието на възродената връзка Дженифър Лопес и Бен Афлек главно благодарение на папарашки снимки и информация от близки до двойката.

Звездите не крият, че отново са заедно, но не бързат да публикуват сладки романтични снимки в профилите си социалните мрежи. А в съвременния свят съвместната поява в Instagram е от голямо значение, защото днес много хора не приемат дадено събитие за сериозно, докато то не бъде потвърдено в социалната мрежа.

Бен и Дженифър все още не са пускали свои общи снимки в профилите си, но изглежда нямат против да се появят като двойка в акаунтите на други хора.

Снощи Афлек и Лопес се появиха в Instagram профила на актрисата Леа Ремини, която сподели кратко видео, монтирано от снимки, направени по време на парти за рождения й ден през юни. В един от кадрите Леа позира с Дженифър и Бен.

А в скорошно интервю Джей Ло призна, че сега преживява най-добрия период от живота си. Дали обаче това се дължи на нова любов, тя не уточни - засега певицата предпочита да не говори за връзката си с Афлек.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser