Преминете към основното съдържание

Първата дама на САЩ взриви интернет с "неподходящи" мрежести чорапогащи

Потребителите на Twitter за първи път разкритикуваха образцовата съпруга на президента.

За разлика от звездите от шоубизнеса, които показват своите модни виждания на червения килим, първите дами на Съединените щати „дефилират” на по-различни места – например по стълбичката на президентския самолет или по поляната пред Белия дом.

Снимки на Джил Байдън от базата „Андрюс“ предизвикаха смут сред модните критици. Визията на съпругата на президента е далеч от обичайната за първа дама - къса пола, закачливи боти и най-важното – фигурален чорапогащник.

В коментари в Twitter чорапогащникът бе наречен "неподходящ" и "вулгарен”. Все пак се намериха и фенове, които подкрепиха „смелото и очарователно” решение на първата дама да се представи извън протокола, изоставяйки класическия костюм.

Това надали е смутило толкова госпожа Байдън, която е известна с чувството си за хумор и самоирония. На 1 април тя си направи първоаприлска шега с репортерите, които пътуваха с нея към Вашингтон, като се преоблече като стюардеса и лично сервираше напитки в салона на президентския самолет. По разкази на очевидци, първата дама е успяла успешно да заблуди пасажерите и дълго е останала неразкрита. Джил е взаимствала шегата от мемоарите на Барбара Буш, която през 1989г. си е направила подобна шега, преобличайки се като сервитьорка.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser