Преминете към основното съдържание

Първата ми корица: Емили Ратайковски показа свои детски снимки

Първите успехи в моделската кариера

Звездни истории за превръщането на грозните патета в красиви лебеди няма да изненадат никого в шоубизнеса: има твърде много от тях и все с щастлив край. Актьори, модели, известни личности не са се родили икони на красота и стил, много от тях са изминали дълъг път на работа върху себе си, външния си вид, за да спечелят почетната титла идол. Въпреки че изглежда някои от тях са били красиви винаги, от ранното детство. Например, известният супермодел Емили Ратайковски започва кариерата си на модел в ранна възраст: на 13 години красавицата вече се е снимала за лъскаво списание, украсявайки корицата и няколко страници на модно издание. Още тогава скаути от агенции й предричат светло бъдеще в модната индустрия.

Само след няколко години крехка брюнетка със смугла кожа ще завладее всички световни модни подиуми и ще се превърне в звезда на уличния стил. Струва си да се отбележи, че Емили става още по-красива с възрастта: добрите гени, правилната грижа за себе си и здравословният начин на живот правят чудеса.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser