Преминете към основното съдържание

Първи кадри от интервюто на Опра с Адел

Очаква се певицата да направи трогателни признания за личния си живот и кариерата си.

На 14 ноември CBS ще излъчи едно от най-очакваните интервюта – цялата планета ще проследи разговора между Опра Уинфри и легендарната певица Адел. Преди няколко часа в мрежата се появиха първите кадри от шоуто, на които Адел се появи в снежнобял костюм. Стилистите са оформили косата на звездата в стила на Златния Холивуд. Гримът, както винаги, акцентира върху очите и скулите.

Публиката е сигурна: с избора си на бял тоалет 33-годишната певица потвърждава слуховете за годеж с Ричи Пол. Припомняме, че певицата и 39-годишният спортен агент се срещат от май месец.

По време на интервюто Адел първо разказа защо започва всичките си концерти с песента Hello. Според нея в композицията са зашифровани нейните поздрави към самата нея от миналото и бъдещето.

„Когато написах тази песен, тя беше нещо като балада, отправена към мен като малко момиче, към мен като възрастен и нататък в този дух. Това беше песен, която казва „Все още съм тук! Здравейте, аз съм тук, съществувам във всички аспекти на живота си, ", споделя звездата.

Адел, която буквално възкръсна след развод и следродилна депресия, се готви за издаването на четвъртия си албум, озаглавен "30". Първото парче, Easy On Me, вече се появи в YouTube и над 150 милиона души са го слушали през първите три седмици. А датата на издаване на целия албум е определена за 19 ноември.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser