Преминете към основното съдържание

Първи подробности за бракоразводното дело на Ким Кардашиян и Кание Уест

Кой какво ще получи?

40-годишната Ким Кардашиян и 43-годишният Кание Уест, чиято раздяла стана известна в началото на годината, вече започнаха производството по развод, а наскоро се появиха и първите подробности за него.

Според TMZ телевизионната звезда ще запази собствеността на семейното имение за 60 милиона долара в Калифорния.

Изглежда музикантът не претендира за имението, въпреки че вложи много време и усилия за проектирането му. Ким многократно е казвала, че харесва къщата и иска децата им да растат тук. Освен това всичките й роднини живеят много близко.

Не е известно къде ще се установи Кание, но напоследък той предпочита семейното ранчо в Уайоминг, където прекара по-голямата част от последната година.

Очевидно разводът на двойката ще премине спокойно. Дори и в момента Ким рекламира в своя блог обувките Yeezy на съпруга си.

Ким и Кание вероятно ще продължат да отглеждат съвместно децата си, като поделят родителските отговорности 50 на 50. Очаква се през повечето време децата да бъдат с майка си в Калифорния.


messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser