Преминете към основното съдържание

Първи снимки на принцеса Шарлийн след „изчезването“: истина или театър?

Феновете на принцесата са сигурни, че крият нещо от тях.

Медиите не спират да анализират подробностите за "изчезването" на принцеса Шарлийн. Наскоро дворецът публикува официално изявление, в което обяснява защо съпругата на Алберт II е в родната си Африка и защо стои там толкова дълго време. Обяснението е просто: Шарлийн е болна и усложненията не й позволяват да пътува. Независимо от това, почитателите на принцесата имат свои собствени теории. Сред тях са раздор между принца и принцесата, заплаха от развод и дори конспиративни теории. Кралските фенове бяха особено разтревожени от факта, че двойката прекара десетата си годишнина от сватбата отделно.

Изглежда обаче, че Шарлийн е в добро настроение, докато се възстановява от заболяване, с което се е заразила през май. Принцесата отиде в Южна Африка с природозащитна мисия и сега екипът й продължава нейното дело.

Появиха се и нови снимки на Шарлийн, които изглежда са създадени, за да потвърдят, че принцесата се чувства много по-добре и че княжество Монако, което е преживяло много драми в историята си, не е в опасност. Принцесата казва, че "шие одеяла за детска ясла", която е близо до мястото, където сега живее, и "прекарва времето си с Джаки и Бела". Принцесата пояснява, че няма да прекъсва комуникацията със сина си и дъщеря си, дори ако се налага тя да е чрез видеовръзка. В поредица от снимки, публикувани в Instagram, Шарлийн и близнаците са щракнати точно по време на такъв разговор.

Какво смути кралските фенове този път и защо теориите на конспирацията продължават да се множат? Под поста на Шарлийн се развиха сериозни спорове защо принцесата е далеч от семейството си. Някои си спомниха, че няколко дни преди сватбата бившата спортистка направи поредица от опити да избяга в родната си Южна Африка, но всеки път беше спирана. Други споменаха шумните скандали около принц Албер, който вече има две признати незаконни деца, а наскоро се появи и трета потенциална биологична дъщеря, която се е родила по времето, когато Албер и Шарлийн вече бяха заедно.

Някои от коментиращите дори се усъмниха, че снимките, публикувани в акаунта на принцесата на Монако, не са нови. Според тях кадрите изглеждат като инсценирани. Фенове не са убедени, че съпругата на принц Албер би искала да се върне в Монако и нарекоха всичко, което се случва, "голяма измама". Някои смятат за симптоматично, че Шарлийн позира пред плакати, призоваващи да се „спасят” определени животни - теоретиците на конспирацията виждат това като вид сигнал.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser