Преминете към основното съдържание

Първи тийзър за интервюто на Меган и Хари с Опра Уинфри

Колко точно голям скандал да очакваме?

Миналата седмица стана известно, че Меган Маркъл и принц Хари са дали сензационно интервю на известната телевизионна водеща Опра Уинфри. Веднага стана ясно, че (вече бившите) херцог и херцогиня на Съсекс не са получили разрешението на кралицата и дори не са я уведомили. Това стана причина за официалното лишаване от всичките им титли и покровителството на Двореца.

Днес CBS сподели първия тийзър за дългоочакваното интервю, което очевидно не без основание стана толкова скандално още преди да бъде излъчено. Разговорът се състоя в дома на Меган и Хари близо до Монтесито, Калифорния. В първите секунди на видеото Опра задава провокативен въпрос на бившата херцогиня на Съсекс: „Ти сама ли мълча или беше принуден да мълчиш?“ След това водещата уточнява за публиката, че по време на интервюто е нямало забранени теми и тя е питала героите си всичко, което й е интересно.

Новото интервю вече е сравнявано с легендарното издание на предаването „Панорама“, където принцеса Даяна разказа на целия свят истината за брака си с принц Чарлз и изневерите в семейството. Принц Хари се връща към онзи епизод с майка си: „Дори не мога да си представя какво се е чувствала, за да се справи сама с това. Защото за нас беше невероятно трудно, но поне бяхме един до друг друг." Накрая Опра Уинфри отбелязва: „Казахте доста шокиращи неща“. Пълното интервю ще бъде излъчено в неделя, 7 март и по всичко личи, че ще бъде истинска сензация.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser