Преминете към основното съдържание

Първото място за най-странен подарък на 14 февруари е за Меган Фокс

Ние сме една кръв

Ако трябваше да направим класация на най-необикновените подаръци за 14 февруари, Меган Фокс щеше да спечели първото място. Актрисата, която сега е в процес на развод с Брайън Остин Грийн, се среща с рапъра Machine Gun Kelly от почти девет месеца.

През това време влюбените неведнъж шокираха публиката с откровени публикации в Instagram и „разголени“ тоалети, но всички рекорди бяха счупени от подаръка, който Меган подари на гаджето си на Свети Валентин. Актрисата вече подари сърцето си Кулсън Бейкър („светското“ име на рапъра) и двамата дори са сгодени, а за празника на влюбените Меган реши да засвидетелства любовта си с висулка ... с капка от собствената й кръв. Декорацията представлява прозрачна топка върху патинирана верига с кръв вътре.

Бейкър хареса нестандартната изненада. Той сподели снимка на висулката в Instagram, като надписа публикацията „Нося кръвта ти на врата си. Дяволитата ми валентинка. " Нищо чудно този начин на скрепване на съюза да е по-силен от сватбения обект (макар че при Били Боб Торнтън и Анджелина Джоли, които също носеха висулки с кръвта си, ритуалът не доведе до вечна любов) .

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser