Преминете към основното съдържание

Пълен гид за сватбен маникюр

Събрахме идеи, които ще улеснят избора ви
© Instagram

В големия ден не по-малко от сватбения грим е и сватбеният маникюр. Той трябва да бъде идеален, за да хармонира с букета, с пръстена, с роклята – на снимките тези детайли създават впечатлението от общата визия на булката.

В търсене на вдъхновение се поровихме из някои от Instagram профилите, за да открием интересни идеи за маникюр, който може да не е буквално направен за романтичния повод, но служи като прекрасна основа. Идеите, които може да доразвиете, са доста.

Безпогрешен варинат са класичесите цветове в светли оттенъци. Логично сватбеният пръстен изглежда съвсем нежно и романтично в комбинация с тях.

Артистичните варианти на френски маникюр дават нов живот на този иначе забравен вид на оформяне на ноктите.

Cuticle nails е инетресен вариант на маникюр с акцент на основата на ноктите – оригинални такива са металните.

В големият ден блясъкът никога не е в повече – затова пайети, блестящи частички, 3D апликации и други заигравки са допустими. Залог за успеха е чувството за мярка.

Тези, които обичат дизайна на маникюра, могат да експериментират с истински растения за декорация – много ренесансово и в унисон с букета.

Неформалният стил на сватбеното тържество може да позволи и същият при маникюра – екстравагантно и свежо е да оформите неочаквани визии на всеки нокът.

Блогърите демонстрират ярки примери от собствения си лайфстайл, така че в галерията ви очакват интересни образци на свтбен маникюр.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser