Преминете към основното съдържание

Пълен успех за първото женско бягане

Над 300 дами и деца се включиха в Bioderma Women's Run

11 минути - за това рекордно време Симона Неделчева измина 3-километрото трасе на първото женско бягане у нас, организирано от Bioderma. Тя спечели 2 самолетни билета до Париж, предоставени от Air France, както и продукти на Bioderma за цяла година. Втора и трета станаха Ива Петрова и Марина Николова, като Марина е само на 12 години.

Победителката Симона Неделчева

Общо над 300 дами и деца се включиха в спортното приключение, което започна от билетния център на НДК, премина през Моста на влюбените с обиколка в Южен парк 2 и зад музея „Земята и хората“. Освен основната дистанция от 3 км имаше и отделно класиране в категория „Мама и аз“, където майките се състезаваха отборно със своите деца на възраст до 12 години. Там първи финишираха Екатерина Мозенко и нейният син, които изминаха трасето за забележителните 13:15 минути. Специално жури от модните експерти Нели Митева и Александър Гергинов пък връчиха приза за най-оригинален костюм на Параскева Радева, която успя да впечатли журито със своя стайлинг в стил Superwoman.

Параскева Радева със своя костюм на Superwoman

Актрисата Ирмена Чичикова, която е лице на кампанията на Bioderma и Сдружение „Деца с онкохематологични заболявания“ - „Заедно сме в училище без граници“, се състезаваше под №1. 20% от средствата от такси за участие в Bioderma Women’s Run ще бъдат дарени на Сдружението, а кампанията ще даде шанс на децата болни от рак да продължат учебния процес по време на лечението си.

Резултатите от класирането можете да видите на сайта на събитието, а за всички, които не успяха да пристват - разгледайте галерията, за да се потопите в атмосферата на този спортен празник.

Bioderma Women's Run

Галерия

Bioderma Women's Run

 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser