Преминете към основното съдържание

Пуловерът за зима 2014

Модата повелява - новото е старо, старото е ново!

Според много от тези, които не разбират същността на модата, всяко нещо, което е модерно, означава, че не може да бъде едновременно и комфортно. Но дизайнерите през последните няколко сезона успешно развенчават този мит и показват, че да сме модерни е съвсем достъпно и удобно. Доказателство за това са дънките тип boyfriend, палтата oversized, а сега и пуловерите, които понякога също изгледжа сякаш са по-големи с няколко размера от нашия.

Палитрата на пуловерите за есенно-зимния сезон на 2014-та е изключително пъстра. Тя включва V-образно деколте, ултрадълги ръкави, обемни модели, кройки по тялото, едро плетиво, трикотаж, апликации, щампи... Безкрайна е редицата с характеристики. Улеснява ни да ви покажем селекцията ни от пуловери, вместо да ви я описваме. Главният критерийй за избор е пуловерът да бъде топъл, размерът – plus size, ръкавът – дълъг, а линията – издължена.

Комбинациите с пуловер също не подлежат на класификация, защото са безкрайни – с пола, с панталон, с деним, с копринена рокля, с кожа, с макси дължина... Ето че отново нещата си идват на мястото – пуловерът през зимата е основната дреха в гардероба на всяка модерна жена!

 

 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser