Преминете към основното съдържание

Пуловерът – спасението в последния момент

Ако все още не сте решили как да изглеждате през празничната вечер ви предлагаме няколко идеи с ПУЛОВЕР
© ImaxTree

Толкова обичан и толкова пренебрегват, особено ако говорим за специален повод, пуловерът може да е спасителната алтернатива.

Много дизайнери го поставят под светлините на прожекторите, превръщайки го в една от модните икони на сезона. Ако нямате време да откриете новия си любим модел, може да се доверите на старият боец, послушно лежащ в отделението за ежедневно облекло. Факт е, че с няколко бързи щрихи, поставени с помощта на подходящите аксесоари или ефектна комбинация с пола, или панталон, може да се превърнете в звездата на вечерта.

Ето и няколко формули за успешно решение на модното уравнение.

1. ПУЛОВЕР + ОБИЦИ

© Архив на марката, Chanel

Ефектните обици са сред предпочитаните от вас акценти! Нужно ли е обаче да ги съчетавате с вечерна рокля? Твърде класическо, дори и за класиката. Заложете на колоритен чифт с асиметрична дължина.

2. ПУЛОВЕР + САНДАЛИ

© Архив на марката, Marella

Подходете без предразсъдъци и обуйте сандали на ток с женствен елемент, като панделка. А ако ви притесняват ниските температури, смело обуйте и чорапи (видяхме го дори и на червения килим).

3. ПУЛОВЕР + ДАМСКА ЧАНТА

© Архив на марката, Mm6 Maison Margiela

Няма как да минете без дамска чанта. Забравете за познатите клъчове, оставете ги за някое фирмено парти. Заложете на забавен модел, който може да мине и за част от празничната украса.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser