Преминете към основното съдържание

Пуловерът винаги е в играта

Кои са най-актуалните модели пуловери за тази зима
© ImaxTree

Въпреки ниските температури и липсата на витамин D, има един фактор, който ни кара да посрещаме студа с усмивка – това е пуловерът. Многообразието в последните колекции позволява да бъдете модерни дори в пуловера от баба ви. Важното е да знаете как да го комбинирате. Пуловерът е дреха без ограничения за възраст. Има само някои правила, които е добре да спазвате. Крехките фигури позволяват обемен пуловер, но ако сте с едър торс, не рискувайте – изберете пуловер, който е по тялото ви.

Обемният пуловер позволява по-лесни комбинации с панталони и деним, макар че на подиума видяхме много примери за комбинации с пола. Колкото по-дълъг е пуловерът, толкова по-къса трябва да е полата. И още едно правило – плетиво не се комбинира с друго плетиво. Обемният пуловер позволява комбинация с кожен колан, който поставя акцент върху талията.

Късият пуловер се комбинира много удобно с дълга пола, която е в различни кройки – както клош, така и пола молив. Подходящ образ за офиса (а и не само) е комбинацията на къс полувер с панталон и риза. 

Автор Люба Вангелова

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser