Преминете към основното съдържание

Първата дама на България заблестя в Брюксел

Десислава Радева изглеждаше повече от зашеметяващо, редом до първата дама на САЩ, Норвегия и Франция
© Reuters

Миналата седмица бе белязана от едно светско събитие, а именно посещението на Президентът на Република България Румен Радев и първата дама Десислава Радева, койiто посетиха Брюксел, по повод официално сръбрание на лидерите на НАТО.

Докато лидерите заседаваха, Кралица Матилда бе домакин на американската първа дама Мелания Тръмп, първата дама на Норвегия Ингрид Столтенберг, белгийската първа дама Амели Дербодренгиен, първата дама на Франция Брижит Троньо, първата дама на Турция Емине Ердоган, първата дама на Словения Мойка Стропник, първата дама на Исландия Тора Маргрет Балдвиндотир. 

© Reuters

Първата дама на България Десислава Радева също беше една от официалните гости на Кралица Матилда. Радева впечатли всички с безупречна визия. Роклята бе дело на българският дизайнер Невена Николова, която е създала и няколко тоалета за сватбата на сестрата на Херцогиня Катрин - Пипа Мидълтън. Госпожа Радева беше и в актуален за сезона и тенденцийте цвят и прическа. За нейната коса се беше погрижил и топ коафьорът Любен Николов, който се грижи и за красивите визии на всички модни фото сесии и корици на сп. ELLE. 

© Facebook

"Днес беше един много особен ден. Срещнах се с най- популярните първи дами и видях страхотни красоти, особено в оранжериите на кралица Матилда.", коментира във Фейсбук първата дама на България.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser