Преминете към основното съдържание

Първата капсулна колекция TOMMY HILFIGER X MERCEDES-BENZ вече е факт

Колекцията е част от многогодишното стратегическо партньорство на Tommy Hilfiger и отбора на Mercedes-Benz, станал четирикратен световен шампион във Формула1
© Архив на марката

Дизайнът съчетава класическия почерк на Tommy Hilfiger и характерните за марката типично американски спортни облекла, с иновативната техническа експертиза на екипа на Формула 1.

Неподвластни на времето образи, като чино панталоните, якето тип бомбър и джинсите, влизат в нова скоростна модна писта с последно поколение функционални елементи, като климат контрол технология и устойчиви на механични въздействия влакна. Всичко това е в разпознаваемите за марката цветове - червено, бяло и синьо, допълнени с нотки на сиво и черно.

Емблематичните за дизайна на Tommy Hilfiger ленти присъстват деликатно върху металните ципове, по ръба на качулката и други малки детайли, а сините шевове придават неочакван акцент към класическата визия на връхните облекла.

Колекцията е изчистена и изискана, напълно допълваща образа на съвременния джентълмен.

© Архив на марката

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser