Преминете към основното съдържание

Първата стъпка към идеалната кожа: блендирането

Използайте бюти блендер за перфектен резултат

През последните години бюти блендерите стават все по-актуален аксесоар в козметичните ни чантички. Когато става дума за разнасяне на коректор, фон дьо тен или контуриращи продукти, бюти блендерите определено са най-удачното решение. Блендирането е важна стъпка в постигането на безупречен грим, но различните продукти се нуждаят от различни техники. Представяме ви няколко ценни съвета, към които да се приддържате.

Фон дьо тен

За да се сдобиете с безупречен вид на кожата, трябва съвсем малко количество фон дьо тен. Намокрете леко бюти блендера преди да започнете с нанасянето на продукта. Когато е мокър, бюти блендерът дава възможност за контрол на количество продукт и осигурява красива и естествено изглеждаща кожа.

Коректор

Коректорът се нанася с върха на блендера. За по-голяма прецизност, нанесете продукта с потупващи движения, след което добавете и малко компактна пудра, която играе ролята на фиксиращ продукт.

Контуриране

За безупречно контуриране използвайте блендер, предназначен за разнасяне на контуриращи продукти. Той е с извита форма, която следва овала на лицето. За да избегнете нежеланото смесване на цветове, нанесете светлите тонове с едната страна на блендера, а тъмните с другата.

И още съвети

  • За естествена визия, нанасяйте продуктите с потупващи движения на блендера.
  • Можете да използвате блендера и за нанасяне на фон дьо тен или BB крем.
  • Използвайте блендера и за нанасяне на любимото ви червило. Сложете малко червило на върха на блендера и с него минете върху устните с потупващи движения.
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser