Преминете към основното съдържание

Първото гадже на Бионсе разкри истината за миналото й

Двамата са били заедно 10 години
Бионсе и Линдал
Бионсе и Линдал

За първата голямата любов на Бионсе фактът, че днес тя е световна музикална звезда, не е никаква изненада. Линдал Лок за първи път се разкри пред медиите и разказа подробности от 10-годишната си връзка с Кралица Би.

Двамата се влюбват, когато певицата е на 12 г., като по думите на ексгаджето й тя винаги е имала стремежа да стане голяма звезда, да достигне върховете в музикалните класации и да бъде популярна.

Линдал разкрива, че от "обикновено момиче от Хюстън", Бионсе се превърнала в голяма дива. "Тя знаеше какво иска и беше фокусирана да го постигне. Започна да пее, когато беше на 5 г. и родителите й много я подкрепяха. През целия този път някои хора отпаднаха от живота й, други - не", обяснява Лок.

Бившият на Бионсе, който днес е преуспял готвач с верига ресторанти, споделил, че твърденията на певицата, че продължава да е обикновено момиче няма нищо общо с действителността. За да бъде това, което е днес, бащата на певицата - Матю Ноулс, зарязал работата си и вложил всичките си спестявания в проекта "Бионсе". Семейството им дори стигнало до банкрут в пътя към успеха.

Именно Матю обяснил на Линдал, че трябва да внимава с дъщеря му и да я пази да не забременее, тъй като тя има цели, които трябва да постигне и гаджето й най-вероятно няма да бъде част от живота й след триумфа.

През 10-годишната им връзка Лок видял цялата промяна в Бионсе и именно с пробива на Destiny's Child двойката взела решението да се раздели. "Тя имаше нужда от човек като Джей Зи, с когото да се качи на следващото стъпало. Разбирам я и не тая лоши чувства към нея", обяснява бизнесменът.

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser