Преминете към основното съдържание

Пуснаха официалния трейлър на "50 нюанса освободени"

В последният филм от поредицата "50 нюанса сиво" ще станем свидетели на сватбата между Крисчън Грей и Анастейжа Стийл
© Getty

Ден след като бе пуснат официалният трейлър към последния филм от поредицата "50 нюанса сиво", клипчето генерира над 11 милиона гледания в Youtube и предизвика истински фурор в социалните мрежи.

Кадрите разкриват къщата на мечтите, която сексапилният милионер е купил за своята любима, а феновете на книгите на Е. Л. Джеймс за момента ще трябва да се задоволят само с това до официалната премиерата на филма, която ще бъде на 14 февруари 2018.

Сега двамата имат всичко – любов, страст, интимност, богатство и целия живот пред себе си. Но Ана знае, че няма да е лесно да обича своя господин Петдесет нюанса, а връзката им ще ги изправи пред предзвикателства, за които не са подозирали. Ще се наложи Ана да свикне с разточителния стил на живот на Крисчън, без да пожертва своята индивидуалност. А Крисчън ще трябва да преодолее нуждата си от контрол и да пребори демоните от мъчителното си минало.

И когато изглежда, че двамата заедно ще преодолеят всички пречки, лошият късмет, злобата и съдбата ще се обединят, за да сбъднат най-дълбоките страхове на Ана.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser