Преминете към основното съдържание

Пътувайте със стил

По време на пътуването към мечтаната почивка и дестинация също е важно да изглеждате добре и същевременно с това да се чувствате комфортно

Летните месеци винаги са били перфектният момент за мечтаната отпуска. Дали ще предпочетете да отпочинете на морето, в планината или да си направите градска екскурзия, трябва да бъдете внимателни при избора си на облекло. Обърнете внимание на размера на куфара, с който сте избрали да пътувате, особено, ако ви се налага да използвате самолет. За съжаление не можете да вземете всичко от гардероба, за това трябва да сложите най-нужните и рационални неща за вашата ваканция.

Подберете удобни за пътуване дрехи като заложите на памучни материи и комфортни обувки. Задължително с вас трябва да присъства поне една връхна дреха, а подходящи варианти са дънково яке или сако, което можете да съчетаете с почти всичко.

Добре би било облеклото ви да бъде преплетено с шик и елегантност, тъй като никога не знаете кого може да срещнете по летищата или в самолета. Голямо предимство би било да се сдобиете и с обемна дамска чанта, която ще побере всичките ви най-необходими вещи на едно място.

Разгледайте галерията от снимки, в която ще откриете модните ни предложения за перфектен стайлинг за път:

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser