Преминете към основното съдържание

Пътуваме до Шотландия заедно с Жан Дамас

Най-готиното момиче във Франция, споделя едноуикендното си преживяване в Шотландия. Нейните парижки корени се вписват идеално с шотландския начин на живот. Или поне така смята тя.
© Mango

Привества я звукът на традиционната гайда в регионалния парк Pentland Hills, който я кара да танцува, така все едно никой не я гледа.

Ние проследяваме всяко нейнo движение и всяка нейна стъпка от ...

... ДЕН 1

В Единбург, Жан вече си е намерила своя най-добър приятел.

Не в буквалния смисъл, разбира се, но няма как по друг начин да назовем шапката, която предпазва косата ѝ от закачлиявия шотландски вятър. 

Докато Жан се преструва, че е облечена добре и подходящо спрямо времето само в жилетка, тя решава да намери уютно място в Единбург, което да я стопли. Така тя попада на The Bow Bar и, за да се пребори със студа, тя си поръчва ... бира. Да, бира!

А, Единбургският замък я очаква!

Това място е невероятно. На зеленината пред замъка Жан решава да позира за импровизирана сесия. Парижанката се справя със студа с помощта на голям кариран жълт шал.

Тук, шаловете все успяват да спасят положението. 

... ДЕН 2 

Този път Жан опита вкусно шотландско ястие. Една местна жена ѝ препоръча The Lobster Shack и тя се насочи точно натам, облечена в топъл пуловер и тартаново сако. 

Ако има нещо, което французите могат най-добре то това е L'art de vivre!

Ето я по улиците на големия дружелюбен Единбург. 

Аналоговата камера придружава Жан по време на всичките ѝ пътувания, за да не изпусне онези специални мигове, които тя иска да запомни. 

С какво бихте се захванали в един прекрасен неделен ден, ако живеехте в Шотландия?

Бихте отишли на риболов, разбира се - както и направи Жан. Тя изпита радостта от това да хване вечерята си със собствените си ръце.

На това му викаме истински културен обмен, нали така?

Последните тенденции от MANGO

Галерия

Последните тенденции от MANGO

Визиите са достъпни на www.mango.com

Жан е облечена от горе до долу в новата колекция на MANGO.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser