Преминете към основното съдържание

Раят е на хълмовете край Созопол

Вилно селище „Санта Марина“ е идеалната дестинация за отпускане и зареждане през лятото

Когато летните месеци ви уморят с шума и жегата, идеалното място, където може да се скриете е вилно селище Санта Марина край Созопол. Попаднали веднъж там, ще се влюбите веднага в средиземноморския пейзаж и спокойствието, което ви заобикаля.

Още в първия момент от стъпването ви в "Санта Марина" ще се почувствате така, сякаш сте попаднали в зона с максимален комфорт. Току-що отърсили се от главозамайващата красота, лежерно може да се отпуснете в сенчестата тишина на някоя от многобройните вили, чиято архитектура създава усещането за средиземноморска ривиера - бели фасади, керамични покриви, камък и дърво в амфитеатрално разположение. Борови гори, десетки флорални видове и тучни зелени поляни създават атмосфера за релакс и настройват за безгранично спокойствие. Това усещане се запазва през цялото време. Повечето вили са с панорамен изглед и големи тераси.

Семействата с деца могат да намерят пълни условия за пребиваване в комплекса за цялото лято – на тяхно разположение са библиотека, класна стая за децата, фитнес център, два СПА центъра, 3 детски басейна, 5 ресторанта, детски кът и анимационна програма на три езика, три пул бара, кафенета, супер маркет, магазини, фризьорски салон, медицински център, частен плаж на брега на морето.

Активно спортуващите също имат всички условия за поддържане на формата си – фитнес център, 4 тенис корта, футболно игрище, 4 плувни басейна и алеи за тичане. 

Дори и да не стигнете до брега на морето, който се намира на метри от рецепцията, парковете и алеите ви дават възможност да се потопите в усещането за тишина и спокойствие, търсени от всеки градски човек.

Ако искате да почивате в България, но да се чувствате сякаш сте в далечна дестинация, във вилно селище „Санта Марина“ с лекота ще останете с това усещане. Нещо повече – това място ви дава безкраен избор от варианти за това как да изкарате ваканцията си: в работен режим, в спортен ритъм, в семейно настроение или в романтично, в СПА наслади и релакс, или в тотално откъсване от света. Изборът е ваш, а мястото е едно! И то в България!

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser