Преминете към основното съдържание

Райън Рейнолдс разкри кога е родена дъщеря му

Малката Джеймс стана на 1 годинка
Райън Рейнолдс носи дъщеря си
Райън Рейнолдс носи дъщеря си © Instagram

Райън Рейнолдс разкри пред последователите си в Twitter кога е родена дъщеричката му Джеймс. След като цяла година двамата със съпругата му Блейк Лайвли предпочитаха да не дават подробности около появата на първородното си дете, актьорът не се стърпя и обясни, че малката е част от живота им от 16 декември миналата година.

Той използва познатото си на всички чувство за хумор, за да отбележи празника на най-любимото си същество. "Честит рожден ден на малкото ми момиченце! За съжаление, загубих девствеността си. Но съм благодарен, че имам дъщеря", написа Райън, като постът му моментално беше харесан близо 900 000 пъти. 

Актьорът не крие, че раждането на дъщеря му е най-голямата му радост в живота. "Нямам нищо против да се будя по пет пъти на вечер и да сменям памперси. Независимо колко ме изтощава, с всяко следващо ставане усмивката му става все по-широка", сподели наскоро в интервю щастливият татко.

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser