Преминете към основното съдържание
Рак

Годишен хороскоп

Зодия Рак

22 юни - 22 юли


Зодия Рак - Годишен хороскоп

Умеете да постигате хармония и компромис в отношенията и да умиротворявате другите. За жалост сте обзети от непримиримост към чуждите недостатъци. Работата ще ви спори, ако не надавате ухо на всички страни. Ще имате подкрепата на своите партньори, но само ако гледате на тях като на равностойни. Ако ги подцените, няма да се справите сами.

Лично

През 2017 г. ще бъдете пробивни, решителни и много смели, до степен да рискувате, но ако не сте умерени, това ще е във ваша вреда. Не изпадайте в ярост, когато се озовете пред поредното препятствие. Да разчупите бариерите, които сами си поставяте, няма да е проблем само при условие, че работите с партньори. Във всички останали случаи следва да бъдете предпазливи. Идната година ще ви поднесе изненади, които отдавна очаквате, но сякаш не сте се надявали да ви споходят така бързо. Успехът е във вашите ръце. Не се подвеждайте от чуждото мнение.

Стил

Имате отличен вкус и всяко ваше действие ще е най-правилно при избора на дрехи, аксесоари и въобще при налагане на имиджа ви. Заложете на бижута, избирайте светли цветове. Това ще бъде тайното ви оръжие.


Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser