Преминете към основното съдържание

Ралф Лорън представя колекция за интериора

Hoxton носи почерка на американската култура, но и на английския уют
Интериорът от Ралф Лорън демонстрира небрежния лукс, характерен за стила на едноименната модна марка.
Интериорът от Ралф Лорън демонстрира небрежния лукс, характерен за стила на едноименната модна марка. © www.ralphlauren.com/home

Ралф Лорън е сред най-популярните модни дизайнери, но като всеки уважаван професионалист, креативността му не е ограничена. Освен в модата, той демонстрира творенията си и в интериорния дизайн. 

Ralph Lauren Home представя концепция за интериори под името Hoxton. В колекцията влизат предложения както за цялостно вътрешно пространство с различните му детайли, така и отделни предмети от интериора, изпълнени в еклектична смесица с богати текстури и нарочно подчертано влияние на винтидж стила. В интериорния стил се забелязва влияние на артистите и дизайнерите от лондонския Ийст Енд с характерната за тях артистична чувствителност.

В разработените от Ралф Лорън интериорни пространства акцентът е върху „небрежния лукс“, миксиран с духа на английската мода и американския див Запад. Последната колекция на Hoxton демонстрира сливането на архитектурни направления като кънтри и ар деко, а резултатът е изключителен комфорт и уют. Все пак изтънчеността, която е отличителна характеристика на марката Ralph Lauren като цяло, е запазена. 

Още по етикети

лайфстайл , интериор
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser