Преминете към основното съдържание

Рамене на показ! Предизвикваме пролетта с 30 изкусителни визии от подиума

Галерия
Толя Стоянова / Снимки: IMaxTree

Този сезон раменете са на показ, а визиите на Altuzarra, Balmain, Chanel, Helmut Lang и Carolina Herrera са още по-вдъхновяващи. Нека предизвикаме пролетта с тях, за да ѝ напомним, че е време температурите да се покачат, а слънцето отново да заблести силно и да оправи настроението ни. Тя е капризна и има навика да изчезва, а после да се връща, но въпреки това не трябва да губим усмивката от лицето си. Сигурни сме, че елегантните визии на моделите ще ви я върнат обратно, ако сте я изгубили.

Не може да отречем, че раменете изглеждат най-добре, когато сме облечени с феерична рокля, особено ако е в някой пролетен цвят като жълто или розово. Но топовете, комбинирани с поли, не остават на заден план, гащеризоните без презрамки също са сред фаворитите ни. Вие на кой стайлинг ще заложите, за да накарате пролетта да остане?

Разгледайте галерията ни, а след това застанете пред огледалото и изберете заедно с нас новия си изкусителен пролетен стайлинг, който, надяваме се, съвсем скоро ще можем да разходим и навън.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser