Преминете към основното съдържание

Рами Малек разказа за образа си на Фреди Меркюри във филма "Бохемска рапсодия"

И също така - какво запази като сувенир след снимките

Рами Малек, който играе музикантът Фреди Меркюри във филма "Бохемска рапсодия", беше гост на новия сезон на шоуто на Елън Дедженеръс.

Темата на разговора им беше подготовката на актьора за тази роля.

Малек каза, че е взимал вокални и пиано уроци и също така е гледал всички архивни кадри и интервюта, които може да намери на Queen. Освен това, специалист по сценично майсторство е работил с него, за да помогне на актьора да научи как да се движи като Меркюри: "Представете си, че по гърба ви се стича сапунена пяна, след което, че сте жираф и ми подайте спагетите".

"Неговите движения не са били обиграни. Всеки път, когато Фреди се е качвал на сцената, той не е знаел какво ще направи. Исках да направя същото", каза Рами.

За да прилича повече на музиканта, Малек е трябвало да носи специална протеза на горните си зъби. Той призна, че отначало е било неудобно, но после толкова свикнал с тях, че решил в името на Фреди да направи нещо по-екстравагантно и покрил фалшивите зъби със злато. Това е и "сувенирът", който Малек е запазил от филма.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser