Преминете към основното съдържание

Райето е още по-впечатляващо тази пролет

Галерия
Толя Стоянова / Снимки: IMaxTree

Райето е още по-впечатляващо тази пролет и Burberry, De La Renta, Dolce&Gabbana, Ferragamo, Gucci, Kors и McCartney доказаха това. Два цвята или няколко, вие избирате. Колкото повече цветове носим, толкова повече настроение ще изразява тоалетът ни.

Докато си говорим за този принт, трябва да обърнем специално внимание и на тигровия и зебрата, които се доказаха като едни от най-актуалните десени за сезона веднага след леопардовия и флоралите. Райето е класически избор за ежедневния ни стайлинг. Ако помните, срещнахме го и в зимните колекции на дизайнерите, но сега то притежава повече елегантност и стил.

Класиката винаги е на мода и се убеждаваме всеки сезон в това. Разгледайте галерията ни, за да си изберете нова визия, която да пробвате, веднага щом карантината свърши и се върнете обратно в офиса. Предлагаме ви нещо традиционно, с което няма как да сгрешите - раиран костюм, комбиниран с бяла риза. А за привържениците на по-спортното излъчване - къси панталони и пуловер. Кой аутфит си избрахте?

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser