Преминете към основното съдържание

Разгледайте луксозния апартамент на Томи Хилфигър

Модният дизайнер притежава ултра-скъп пентхаус с невероятна гледка към Сенръл парк и главозамайваща арт колекция

През 2008 г. Хилфигър заедно със съпругата си купуват два етажа в Plaza Hotel за 25,5 милиона долара. Двойката съчетава помещенията в едно цяло, създавайки луксозен пентхаус. Площта от 5 600 квадратни метра включва пристройка с купол и самостоятелна тераса с изглед към Сентръл парк. Семейството на дизайнера е похарчило около 20 млн. долара за ремонт и редизайн на интериора със скъпоценен черен лак и антични огледала.

През 2013 г. Томи Хилфигър решава да продаде своя апартамент в Plaza. Първоначално имотът е оценен на 80 милиона долара. По това време пентхаусът на известния дизайнер е сред най-скъпите оферти на пазара на недвижими имоти в САЩ.

Въпреки целият лукс и невероятната гледка, купувачи за скъпия имот все още не са се намерили. Цената на няколко пъти е намалена - веднъж на 75 млн. долара, след това на 68,95 млн. долара, а през април тази година, цената на апартамента падна на 58,9 млн. долара и собствениците решиха да го свалят от пазара.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser