Преминете към основното съдържание

Разкажете вашата лятна история и спечелете страхотни награди от Huawei

Какво е лятото без спомени от него - за златния пясък, за тихия залив, за залезите, за топлите вечери на терасата, за веселите истории, споделени с приятели, за новите срещи, за омазаните със сладолед детски муцунки, за слънчогледовите поля по пътя… Отнасяме хиляди парченца любов у дома, запечатани в стотици снимки в мобилния ни телефон. Снимки, които да ни радват през сивите месеци, и които да ни топлят до следващото щастливо лято.


Сега можете да споделите своите снимки, направени с мобилен телефон Huawei, и да спечелите страхотни награди, като участвате в конкурса Huawei Next-Image Awards 2020. Следвайте условията на сайта https://gallery.consumer.huawei.com/2020/bg и можете да спечелите не само признание за изключителния си кадър, но и още - победителите ще получат три Гран При награди от 10 000 долара, носителят на фотографската награда TIPA смартфон с четворна Ultravision Leica камера – Huawei P40 Pro и електронни сертификати. 15 участника ще спечелят в различните категории на конкурса награден фондн от 1000 долара, смартфон Huawei P40 Pro и електронни сертификати. Още 50 подгласника и 5 почетни награди ще получат Huawei P40 Pro и електронни сертификати. И още – всеки българки любител на мобилната фотография може да спечели една от локалните награди – ултрапреносимия лаптоп Huawei MateBook X Pro, Huawei P40 Pro и спортният партньор Huawei Watch GT 2e.

Но участието в конкурс изисква известна подготовка – все пак няма да споделяте снимки в социалните мрежи, а ще се борите за награди.

В предишното издание на конкурса стана ясно, че умението снимката да предава емоции е основен фактор за успех. Така че добре се вгледайте в своите персонажи или в ситуацията, която ще снимате. Опитайте се да уловите радостта, надеждата, очакването, така че вашата снимка да събуди същите тези емоции в членовете на журито. Детето, което щастливо тича към вълните, трябва да ни върне към онези наши детски вълнения от срещата с морето, да ни накара да си спомним за снимката, на която и ние сме запечатани, как летим с радостен вик към водата.


Романтичните влюбени, седнали на плажа по залез, трябва да ни напомнят за нишите любовни трепети на морския бряг.

Разказвайте истории, събуждайте спомени, карайте жури и зрители да се усмихват.

Подгответе се преди снимката

Добре преценете каква ще е композицията на кадъра и каква светлина ще използвате. Най-доброто време за снимки е сутрин рано (около час преди изгрев) и вечер (около час след залез). Какво искате да се вижда на заден план и на какво ще акцентирате? Създайте си мисловен сценарий, изчакайте и когато всичко е готово, натиснете бутона. Вашият кадър е готов. Разгледайте го добре – виждате ли в него историята, която искате да разкажете, и емоцията, която искате да споделите? Значи сте готови за участие в Huawei Next-Image Awards 2020.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser