Преминете към основното съдържание

Разкриха защо Кортни Кокс се раздели с годеника си!

Няма замесен трети човек
Кортни и Джони
Кортни и Джони © Getty images

Кортни Кокс и вече бившият й годеник Джони само преди няколко седмици шокираха всички с новината, че са разделени, а причината за краха на връзката им се оказа не по-малко неочаквана.

В период, в който холивудските бракове се разпадат заради системни изневери, при актрисата и рокаджията за радост няма намесен трети човек.

Близки до Кортни и Джони разкриха, че много от скандалите помежду им започвали, тъй като те нямали единодушие по въпроса къде да живея. Джони се надявал, че половинката му ще се съгласи да се премести в Англия, докато звездата от "Приятели" не искала и да чува да се мести от Лос Анджелис.

Тъй като бащата на дъщеря й Коко - актьорът Дейвид Аркет, също живеел в Ел Ей, тя не искала да ги разделя, като отведе момичето си в друга държава.

Разбира се, това не била единствената причина за раздялата. Кортни нямала много вяра на любимия си и често се съмнявала, че той й изневерявала. Според запознати, тя дори пуснала след него частни детективи, които евентуално да го хванат в крачка.

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser