Преминете към основното съдържание

Разкриха зашеметяващата сума по сделката на Меган Маркъл с Netflix

Колко ще получат бившите кралски особи?

Преди няколко дни беше разкрито, че принц Хари и Меган Маркъл са подписали договор с Netflix за предоставяне на услуга за стрийминг със съдържание, което „дава надежда и вдъхновение“ чрез продуцентската им компания. Според The New York Times херцогът и херцогинята на Съсекс са основали компания, която ще продуцира игрални филми, предавания, документални проекти и детски програми. Продуцентската къща, която все още няма име, ще предоставя ексклузивни услуги на Netflix.

"Нашият фокус ще бъде върху създаването на съдържание, което е информативно, но също така предлага надежда", каза двойката в изявление. А 190-те милиона абонати на Netflix могат да им помогнат да достигнат до по-широка аудитория, за да „споделят впечатляващо съдържание, което ги мотивира да предприемат действия“. Но колко струва такова сътрудничество? Според запознати сделката възлиза на впечатляващите 150 милиона долара. Подобна цена е платена за популярния сериал „Анатомията на Грей“.

Редица експерти обаче открито отхвърлят тези спекулации, като твърдят, че бивши членове на кралското семейство най-вероятно са получили много по-малко пари от Netflix. Източниците на New York Post цитират думите на неназован, но „спечелил Оскар“ продуцент: „В Холивуд всичко е съперничество. Ако бях техен агент, щях да искам Netflix да ми даде парите, които получават Обама." Все още не е ясно на какво стойност е сделката на Барак и Мишел Обама с Netflix, нито колко години ще продължи договорът на Хари и Меган.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser