Преминете към основното съдържание

Различните сватбени дестинации: Дегустация на вина в Напа Вали

В този калифорнийски район ще можете често да си казвате: "Наздраве!"
© iStock

Искате опиянението от сватбеното шампанско да продължи? Напа Вали е вашето място. Очакват ви не само възхитителни пейзажи, но и прекрасни вина.

Въпреки че самата област Напа Вали не е никак голяма – 30 мили на дължина и още по-малко на ширина, тук се отглеждат различни сортове грозде и се произвежда всякакво вино: каберне совиньон, мерло, пино ноар, шардоне, совиньон блан… Преминавайки през Напа Вали, буквално зад всеки ъгъл ви очакват невероятни пейзажи.

Намете автомобил, за да се насладите на опияняващите гледки по пътя. Отседнете в някой бутиков хотел с басейн и SPA, имате голям избор. Там със сигурност ще се насладите и на винена дегустация и ще се поглезите с най-добрата кухня в света.

Препоръчваме ви ресторантите French Laundry и Bouchon. Но имайте предвид, че трябва да си резервирате маса възможно най-рано, тъй като списъкът с чакащи може да е пълен за шест месеца напред.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser