Преминете към основното съдържание

Разследват Бар Рафаели за укриване на данъци

Моделът 12 часа на разпит в полицията
Бар Рафаели
Бар Рафаели © Getty images

Красотата и популярността на Бар Рафели не й помогнаха да се измъкне от разследване, което властите в родният й Израел започнаха срещу нея, заради съмнения за укриване на данъци.

Моделката, която наскоро се омъжи за любимия си Ади Езра, а в миналото беше гадже с Лео Ди Каприо, беше подложена на 12-часов разпит в полицията. Тя трябваше да дава обяснение защо не е обявила луксозни придобивки, които е получила в замяна на реклама. В това число са няколко коли.

Освен това не е счела за нужно да обявява и че е направила безплатен ремонт на апартамента си в един от небостъргачите в Тел Авив, както и че го отдава под наем. Има и други задължения, които се е опитала да избегне, заявявайки, че не живее в родината си.

Бар Рафаели е пусната под гаранция от около 200 000 долара, като няма право да напуска страната без да е получила разрешение от властите.

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser