Преминете към основното съдържание

REBEL, REBEL: Меган Маркъл наруши кралския протокол за пореден път

Изглежда, че черната овца на британското кралско семейство - принц Хари си е намерил истинска сродна душа в лицето на непокорната херцогиня на Съсекс
© getty

Не е за първи път, в който новата обитателка на британския кралски двор нарушава правилата на кралския етикет.

При всички официални събития Мегън и Хари сe държат за ръце, което противоречи на протокола. В допълнение, влюбените твърде открито демонстрират чувства си на публични места и се прегръщат.


МЕГАН МАРКЪЛ ОТНОВО НАРУШИ КРАЛСКИЯ ПРОТОКОЛ


По време на едно от обществените събития Меган дори даде автограф на момиче от публиката, забравяйки, че вече не е актриса, а лице на монархията и няма право да слага подписа си на друго място освен на официални документи.

© getty

Меган понякога си позволява да поздравява публиката преди Хари, което също противоречи на кралския етикет. Но освен всичко това, бившата актриса непрекъснато нарушава правилата на официалния дрескод на кралското семейство.

ОТНОВО И ОТНОВО... 

Този път Меган щокира британските журналисти и фотографи като за фотосесия в градината на Кенсингтън се появяви без чорапогащник. Да си показваш краката е напълно неприемливо за монарсите, дори при високите летни градуси.

© getty

Другото нарушение - според протокола, жените от кралското семейство трябва да излизат с малки клъчове, но Меган обича обемистите чанти и често взема със себе си тях.

Херцогинята на Съсекс диктува своите правила по време на тържествата в чест на официалния рожден ден на кралица Елизабет II.

По време на тържествения парад Мегън се появи в бледо розова рокля на Carolina Herrera с отворени рамене.

© getty

Дамите от кралското семейство обикновено избират облекла с дълъг ръкав. Никога преди принцеса Даяна или Кейт Мидълтън не са си позволявали разголени рамене при официални събития.

Изглежда Мегън oбича да рискува.

Е, да видим какви други правила ще наруши в новия статут на херцогинята на Съсекс.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser