Преминете към основното съдържание

Ребел Уилсън се раздели с милиардера Джейкъб Буш

Само преди 4 месеца 40-годишната звезда Ребел Уилсън потвърди публично връзката си с милиардера (състоянието на семейството му се оценява на 13,4 милиарда долара) Джейкъб Буш, а ето че сега гръмна новината за тяхната раздяла

„Джейкъб е страхотен, но не е мъжът, от който се нуждаеше от Ребел за трайна връзка.”, сподели приятел на актрисата.

Самата Ребел също косвено потвърди раздялата като публикува нова снимка в Instagram, на която изглежда дори по-стройна от всякога, и написа, че е „самотно момиче“.

Актрисата и основателят на марката сладолед Napp's се срещнаха в компанията на общи приятели през 2019 година. Трудно да се каже точно кога връзката им се е превърнала в романтична (според слуховете двойката е заедно от около година), но едва през септември 2020 г. Ребел и Джейкъб се появиха за първи път като двойка. От този момент влюбените започнаха често да публикуват в Instagram снимки и видеоклипове от съвместни пътувания: в една от тези романтични снимки те се целуват на фона на заснежени склонове.

„Това е първият човек в живота й, който разбира чувството й за хумор и я уважава като човек. Някой, който има много успешен собствен живот.”, сподели вътрешен човек малко след като пресата разбра за връзката между актрисата и бизнесмена.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser