Преминете към основното съдържание

"Рефреш за здраве" спечели награда за Най-добро лайфстайл предаване на 2022

Водещата и автор на предаването по "Евроком" "Рефреш за здраве" Силвия Чалъкова получи заслужено признание. На стилна церемония в хотел „Маринела” се проведе Петият юбилеен конкурс за Лайстайл Награди "LIFESTYLE AWARDS" - 2022 г., чийто собственик е известната в модните и телевизионни среди Цвети Разложка.

Предаването "Рефреш за здраве" спечели награда за "Най-добро лайфстайл предаване на 2022 година". Наградите бяха в различни категории от сферата на шоубизнеса. Тази година предаването с водещ и автор Силвия Чалъкова също празнува 5 години юбилей! „Рефреш за здраве” е предаване за здравословен лайфстайл на съвременните хора, което може да гледате всяка събота от 09: 00 часа в ефира на ТВ "Евроком"!

Предаването е по авторска концепция и разработка на водещата – Силвия Чалъкова, която е журналист с над 15 години опит в електронните и печатните медии. „Рефреш за здраве” има за цел да замени вредните навици с полезни, като показва начини за обновяване на тялото, психиката, кариерата, културата, ценностната ни система, съвестта и състрадателността ни. Показва и популярни личности, които живеят по нов, здравословен и социалнозначим начин, които творят или развиват някаква дейност, с която са известни и могат да служат за вдъхновители.

Водещи на престижните награди „Lifestyle Awards” 2022 бяха Елизабет Методиева - позната от телевизионния ефир на бТВ в предаването „Папараци“, и Илия Георгиев - дългогодишен радио водещ, войсоувър артист, глас зад кадър на някои от най-рейтинговите телевизионни реалити формати – “ВИП Брадър”, “Биг Брадър”, “Денсинг Старс”, “Стани Богат” и др.

Част от другите наградени личности бяха:

В категория „Цялостен принос в българската музика“ беше наградена „Примата на българския попфолк" – Глория; В категория ,,Филмов режисьор” - Ники Илиев; В категория ,,Актриса” - Александра Сърчаджиева; В категория ,,Светски Журналист” - Елизабет Методиева; В категория „Пиар” - Християн Гьошев; Наградата за „Най-добра агенция за събития” получи Кристиян Кашкин, който е собственик и управител на агенция за организация на различен вид събития.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser