Преминете към основното съдържание

Рейчъл, която вдъхнови Ралф Лорън

Колекцията е вече налична онлайн
Дженифър Анистън като Рейчъл Грийн в "Приятели"
Дженифър Анистън като Рейчъл Грийн в "Приятели"

Какъв по-добър начин да отпразнуваме 25-ия рожден ден на един от любимите ни сериали? Ralph Lauren пусна капсулна колекция, вдъхновена от стила на Рейчъл Грийн (Дженифър Анистън) от "Приятели". Защо точно Рейчъл? Защото тя беше тази, която работеше за бранда в продължение на няколко сезона.

via GIPHY

Колекцията с офис облекла, която е вече налична онлайн, включва кожени поли и панталони, вълнени костюми, поло блузи, кадифени мини и миди поли и сака. Сесията с моделите, представящи колекцията, е снимана на оригиналните декори от "Приятели".

Вълнуващо е да видим отново емблематичното кафене Central Perk, апартамента на Моника и Рейчъл, дивана пред фонтана от интрото...

Освен онлайн колекцията ще се предлага и в Bloomingdale's, където беше работното място на Рейчъл. Ще бъде пресъздаден офисът на героинята, така че феновете в Ню Йорк ще имат още веднъж шанса да се потопят в атмосферата на култовия сериал. А на нас ни остава да си пуснем за пореден път десетте сезона и да поканим Рейчъл, Моника, Фийби, Джоуи, Чандлър и Рос у дома.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser