Преминете към основното съдържание

Роботът от "Чапи" ни показва какво означава да бъдеш човек

Режисьорът на "Елизиум" с нов екшън, в който робот може не само да мисли, но и да чувства

ЧАПИ е новият филм на режисьора на Сектор 9 и Елизиум .

ЧАПИ е новият филм на режисьора на Сектор 9 Нийл Бломкамп, с участието на Шарлто Копли, Дев Пател, със Сигорни Уивър и Хю Джакман. В близкото бъдеще престъпността се контролира чрез репресивни патрулиращи механизирани полицейски сили. Но хората откриват начин да се преборят с проблема. Те отличат един полицейски дроид – Чапи, и го препрограмират. Той става първият робот със способността сам да мисли и да чувства. Когато могъщите разрушителни сили решават, че Чапи е заплаха за човечеството и установения ред, те няма да се спрат пред нищо, за да запазят статуквото и да са сигурни, че Чапи е последният от вида си.

В своите предишни филми Сектор 9 и Елизиум, режисьорът Нийл Бломкамп представя на зрителите нашия свят по нов начин. В тези продукции той комбинира вълнуващ екшън с един вид социална съвест, която прави филмите незабравими. В новия си филм ЧАПИ Бломкамп отново предлага своята запазена марка.

 

Още по етикети

филми , култура , кино
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser