Преминете към основното съдържание

Режисьорът на "Лара Крофт" разказа за трудностите при работата с Анджелина Джоли

Саймън Уест искрено си призна, че не е било лесно да се сътрудничи с актрисата
© IMDB

От утре по екраните ще можем да гледаме новият филм Tomb Raider: Лара Крофт, който рестартира франчайза "Лара Крофт" с Анджелина Джоли.

В навечерието на премиерата на оригиналната версия режисьорът Саймън Уест сподели за работата си с първата Лара, в чиято роля е Анджелина Джоли.

Режисьорът каза, че дълго време е убеждавал Paramount да вземат Джоли за главна роля, но продуцентската компания е била твърдо против тази кандидатура, заради тогавашната репутация на актрисата. Ролята на Лара Крофт бе предложена на Катрин Зита-Джоунс, Дженифър Лопес и Ашли Джъд.


ПЪРВИ ПОГЛЕД КЪМ НОВАТА ЛАРА КРОФТ


В крайна сметка Paramount са успели да се уверят, че Джоли е перфектният избор за Лара.

"Тя водеше странен начин на живот и винаги казваше какво мисли. Имаше лоша репутация. Трудно беше да се одобри кандидатурата й за главната роля. Студиото не искаше да общува с Анджелина в Холивуд. Всички я мислеха за груба и луда, но тя е много интересна личност. Исках образът на Джоли да се слее с тази на Лара Крофт", сподели режисьорът. 


АНДЖЕЛИНА ДЖОЛИ СЕ СРЕЩА С БИВШИЯ ДЪРЖАВЕН СЕКРЕТАР НА САЩ


По време на снимачният период, всички са били много изнервени заради Джоли. Студиото, дори, наема психоаналитик, който да съветва Анджелина и да се грижи за нея. В резултат на работата филмът има голям успех в боксофиса, а ролята на смелата грабителка на гробници носи на актрисата световна слава.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser