Преминете към основното съдържание

Рене Зелуегър за Патрик Демпси: Той е прекрасен

Актьорите се събират в третия филм за сладката Бриджит Джоунс
С кого ще остане Бриджит Джоунс?
С кого ще остане Бриджит Джоунс? © ПР

В ТВ интервю Рене Зелуегър не успя да скрие вълнението си, че си партнира на екрана с любимеца на жените Патрик Демпси. "Той е прекрасен. Много съм щастлива, че се съгласи да участва", заяви блондинката. 

Бившата звезда от поредицата "Анатомията на Грей" е част от любовен триъгълник, в който отново се забърква героинята на Рене Бриджит Джоунс. Не стига това, ами сладката блондинка забременява и не знае дали бебето е от героя на Патрик, или от голямата й любов Марк Дарси, в ролята Колин Фърт. 

Третия филм за пълничката сладурана Бриджит "Бриджит Джоунс: Бебе на хоризонта" се очаква да излезе по екраните на 16 септември. Дотогава целият каст обаче ще мълчи за всичко случващо в лентата, извън това, което се появи в трейлъра. 

© ПР, Рене Зелуегър като Бриджит Джоунс

Рене Зелуегър заяви, че не може да сподели дори дали героите на Колин и Патрик ще стигнат до бой помежду си, сцена, която се е случвала в предишните два филма, само че между Фърт и Хю Грант. 

Целият екип не знае и какъв край ще изберат продуцентите - дали Бриджит ще се събере с Колин, или с Патрик. Или в крайна сметка ще предпочете да остане самотна майка. 

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser