Преминете към основното съдържание

Ресните и едно пътуване във времето, организирано от големите дизайнери

Галерия
Толя Стоянова / Снимки: IMaxTree

Днес сме на ретро вълна, защото Balmain, Burberry, De La Renta, Jeremy Scott, Lanvin, Macdonald, Marant и Off-White ни доказаха, че някои тенденции се запазват, без значение колко години минават. Ресните се откроиха като още по-ефектни и елегантни, придаващи стилно и секси излъчване на всеки тоалет. Макар да ни връщат назад във времето, на подиума ги видяхме обновени, с голяма доза модерност и екстравагантност.

Силно впечатлени останахме от роклите, които нямаме търпение да облечем, след като карантината свърши. С голямо вълнение ще сложим любимите черни обувки на висок ток и ще отидем на парти в петък вечер, точно с такава рокля. За да си припомним, че стилът остава!

Ресните бяха акцент и при панталоните, ризите, жилетките и палтата. А комбинациите с плетиво и флорални елементи приковаха погледите ни. На подиума видяхме дори и кожен топ с ресни, комбиниран с феерична пола.

За още екстравагантни и вдъхновяващи идеи отворете галерията ни и пътувайте във времето, заедно с моделите.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser