Преминете към основното съдържание

Ревюто на Chanel в Париж

Какво е подготвил Карл Лагерфелд за следващия сезон?

Да гледа шоуто на Chanel от първия ред е мечта на всеки. Особено зрелищните спектакли, които устройва всяка година Карл Лагерфелд в Grand Palais. На последното модно шоу обаче дизайнерът не поднесе никаква изненада, никакво зрелище, никакъв парад, никакво кафене, никакви сервитьори, никакво казино... Вместо това 2000 стола бяха подредени така, че всички гости се оказаха на първи ред. Просто столове и модели. Като през 50-те.

Както винаги колекцията е богата – 93 модни визии минаха пред погледите на зрителите. Няколко основни акцента откроихме.

Розов туид

Това е нова и неочаквана интерпретация на класическия костюм на Chanel. Но изглежда съвсем шик, особено в комбинация със странните шапки бомбета, жокейски ботуши и дълго кожени ръкавици.

Перли

Коко е харесвала да носи низ от фини перли, а Карл – няколко, а често и по-едри.

Черни панделки върху бял шифон

Тази комбинация е позната на всеки, но в комбинация с дантела на талията, на ръкавите и с груби ботуши, изглежда доста модерно.

Раздути якета с качулки и капитониран плат

Със сигурност ще се превърнат в IТ дрехата за следващия зимен сезон. В повечето визии няма никакви декорации, но любима ни е тази на Джиджи Хадид от подиума – с перли по ръкавите и шал-яката.

Автор Люба Вангелова

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser