Преминете към основното съдържание

Риана може да стане кралица на Барбадос през 2021 година

Страната подготвя преврат

Докато Меган Маркъл внимателно подготвяше „превземането“ на трона чрез успешен брак , друга звезда може да се превърне в истинска кралица благодарение на нейната работоспособност, решителност и лоялност към родината си.

Важна политическа новина от последните дни беше съобщението, че Елизабет II напуска ролята си на кралица на Барбадос. Тази публикация всъщност беше легализирано напомняне за колониалното минало на Карибския остров, което трябваше да бъде отхвърлено отдавна. Съобщава се, че историческото събитие за страната ще се случи през ноември 2021 година.

Мястото на трона скоро ще се освободи и не само фенове, но и експерти прогнозират, че то може да бъде заето от най-известната жена, родена в страната - Риана. Първата вълна в подкрепа на певицата беше организирана от феновете на изпълнителката в Twitter - хиляди потребители (повечето от които нямат нищо общо с Барбадос) настояват тя да бъде обявена за новата кралица.

Известни политически и обществени фигури на острова също се присъединиха към феновете, които смятат, че това развитие на събитията е напълно справедливо. Припомняме ви, че през 2018 г. носителката на множество музикални награди и собственичка на марка Fenty беше определен за извънреден посланик на Барбадос, чиято роля включва насърчаване на образованието, туризма и инвестициите.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser