Преминете към основното съдържание

Риана обмисля да се занимава с дизайн на мебели

Това ще е новият проект на певицата след като издаде новия си албум
© getty

Певицата, която вече се утвърди в сферата на модата и красотата, призна, че би искала да се пробва като дизайнер на мебели. Изпълнителката сподели за това на Diamond Ball, която тя провежда ежегодно в Ню Йорк.

Риана обясни, че създаването на колекция отнема време, а за сега възнамерява да се върне към музиката, но обмисля интериорен проект за в бъдеще.

Diamond Ball 2018

Галерия

Diamond Ball 2018

Снимки: Getty


РЕВЮТО SAVAGE X FENTY НА РИАНА СЕ ПРЕВЪРНА В ИСТИНСКИ ПАРАД НА ЖЕНСТВЕНОСТТА


"Ако имам поне едно нещо планирано за деня, това означава, че денят се губи за музиката. Разбрах, че имам нужда от максимална концентрация, така че нищо да не ме разсейва. Ще се върна към писането на песни скоро след 30-ти септември. Просто ще изчезна и ще пиша", каза Риана.

Припомняме, че на 12 септември беше представена новата колекция на звездата Savage x Fenty, която закри Седмицата на модата в Ню Йорк. Шоуто се проведе под формата на танцови представления, а участие в него взеха, както известни професионални модели, така и обикновени момичета с различно телосложение и етническа принадлежност.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser