Преминете към основното съдържание

Риана по пера и кристали на барбадоския фестивал

Crop Over е любимият фестивал на RnB изпълнителката
© Instagram

След като пропусна миналогодишното издание на фестивала в Барбадос, за да бъде с тогавашното си гадже Дрейк на неговия OVO Fest, тази година Риана се завръща в родината си, за да участва на парада и да празнува.

И подобно на предходните години, тя е облечена в силно украсени бикини и сутиен, за които би й завидял всеки ангел на Victoria's Secrets. 

Този път, тя е заложила на синьо-зелена коса и много, много пера.

© Instagram, Риана готова за барбадоския фестивал

Певицата активно качваше снимки в Instagram акаунта си, които ни накараха силно да се замислим дали да не си хванем първия полет до Барбадос и да се присъединим към забавляващата се тълпа.

 

 

 

 

 

A post shared by Rihanna Daily (@rihannadaily) on

 

Tрадицията на фестивала Crop Over започва през 1687 като включва песни, танци в съпровод от бутилки пълни с вода, Shak-Shak, банджо, цигулка, китара и кости. Първоначално тържеството символизира края на годишната реколтата на захарна тръстика като впоследствие се превръща в най-големия барбадоски национален фестивал подобен на карнавала в Бразилия и Тринидад.

След тежките последици от Втората световна война Crop Over е разпуснат и е възобновен през 1974г.

 

 

 

 

A post shared by Rihanna Daily (@rihannadaily) on

 

Визиите на Риана за фестивала през годините.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser