Преминете към основното съдържание

Риана приключи записването на новия си албум

Датата на релийза все още се държи в тайна

Изглежда, наистина се случват чудеса около Коледа. Риана съобщи, че нейният дългоочакван девети албум е официално готов. Тя реши да даде гластност на това, като публикува в Instagram видео с кученце, което подскача под звуците на "Jump Around" на House of pain.

Под видеото певицата е написала, "Когато сама слушам R9, но отказвам да го релийзна, все още." С което потвърждава, че датата на издаването на албума все още не е решена.

През май в интервю за списание New York Times Style, Риана потвърди че работи над нова музика. Преди това тя заяви, че смята да пусне албума през 2019 година, а през юни стана известно, че певицата е наела остров в Есекс, Англия, за да записва там.

Предишното студийно издание на Риана, Anti, беше пуснато през 2016 година. След това изпълнителката се зае с козметичната си марка Fenty Beauty, линията за бельо Savage x Fenty, а след това, заедно с концерна LVMH пусна и дрехи и аксесоари под марката Fenty.

Най-впечатляващите визии на Риана

Галерия

Най-впечатляващите визии на Риана

Една от най-влиятелните изпълнителки на нашето време. Бизнесдама. Дизайнер. Стайл икона. Без значение как ще я определите, едва ли има някой, който може да оспори факта,...

Още по етикети

Риана , музика , култура
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser